Najaarsoutfits & Bergsteins

Wat een weer vandaag! Man, we waaiden het bos bijna weer uit. Een voordeel; ik had een keer een cameraman (slash ‘insta-hubby/ blog hubby’ die een keer foto’s maakte). Daar maakte ik gelijk gebruik van: #momstaysinthepicture, voor een keer

We schoten een paar prachtige plaatjes toen het weer besloot eindelijk even regenvrij te blijven. Het bos glinsterde magisch door alle douwdruppels; een perfecte setting voor een fijne najaarsshoot. Een achter de schermen tipje van mij: plan nooit een ‘shoot’ in je hoofd. Ik neem een camera mee naar een plek, trek toffe outfits aan, en probeer dan op het moment zelf iets leuks te bedenken. Zodat ze vooral gaan spelen en grapjes met elkaar uithalen. We zitten nu namelijk vól in de ‘cheese’ fase, wellicht geleerd op school, waardoor nu bij elke ‘gestijlde’ namaakfoto we zomaar aan een tandpastareclame zouden kunnen voldoen. Leuk hoor, maar ik heb ze toch liever iets spontaner. Dus doen we een ‘wie kan laten zien hoe goed die kan fietsen’, of ‘wie kan het hoogste springen’, en dan de camera zijn gang laten gaan. Works fine by me 😉

Met dit weer kunnen we de indian summer wellicht nog even op ons buik schrijven, maar wel de start inluiden van het regenlaarzenseizoen. Dat deden we natuurlijk ook onze Bergsteins; al sinds de twins lopen voor mij dé regenlaarzen, vanwege de soepelheid van de laars en het toffe design eigenlijk een (meerjaarlijks) verlanglijst schoentje. Handig vooral omdat we nog niet ik-kan-mijn-eigen-veters-strikken-fase zitten, maar in de ik-strik-mijn-eigen-veters-wel fase zitten, wat betekent; we maken een vijf dubbele knoop en laten mamma trots zien dat we wel tien minuten later op school komen omdat we er tien knopen uit moeten halen voordat Miep en Co mee naar school kan.

Daarnaast hebben we ons fall proof gemaakt in A Monday In Copenhagen (shirt van Tiny Cottons van vorig seizoen), C draagt een toffe Tumble ’n Dry regenjas van het afgelopen seizoen, en ik draag een maxi blousejurk van About you. Autumn; here we come!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op