Elirose Kids Boutique

De kleuren. Herfst, ik vind het een prachtig seizoen. Niet alleen mijn haren heb ik deze week weer van een mooi bruin kleurtje voorzien, BRUIN IT IS; ook in de kinderkledingkasten. Modevoorspellers zeggen dat aardetinten en vooral bruin het nieuwe zwart wordt, en dat snap ik; in de najaarscollecties zien we veel retro en dus veel aarde tinten, corduroy en badstof. Hooray!

Bij EliRose Kids Boutique weet ze wel raad met deze trend: Helen van EliRose heeft de meest mooie merken onder één digitaal dak gekregen: Kaleidoscope, Little Hedonist, Lötie Kids, MarMar Copenhagen, Monkind Berlin en PiuPiu chick zijn merkjes waar ik stuk voor stuk fan van ben. Ik houd van de enorme klasse en kwaliteit die deze merkjes uitstralen, en de twins vinden vooral de kleuren héél mooi.

In 2018 wilde de eigenaresse van EliRose Kids Boutique, Helen, als fulltime werkende moeder van twee dochters, haar passie voor kinderkleding en duurzaamheid, vertalen in een webshop. Gelukt! Helen zelf vind duurzaamheid enorm belangrijk, en koos tijdens de inkoop van merken dan ook voor kleding gericht op duurzaamheid en een steentje bijdragen aan een beter milieu, zij zelf zegt hierover:

“Omdat de textielindustrie momenteel één van de meest milieubelastende culturen is probeert EliRose op haar eigen manier een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Zo heeft EliRose gekozen voor merken als MONKIND, MarMar Copenhagen, Little Hedonist, Lötiekids & piupiuchick, die naast dat ze allemaal prachtige en duurzame kledingstukken produceren ook gebruik maken van organic en GOTS gecertifieerd textiel.”

Naast deze prachtige kleding, waarvan alleen de look van de webshop het al waard is om een bezoekje te brengen, heeft Helen voor de toekomst van EliRose Kids Boutique nog meer plannen: Zo wil ze tweedehands kleding gaan verkopen, waarbij de verkoper tegoed kan krijgen om te besteden in de webshop. Ik heb stapels te kleine kleding liggen, waarvan ik denk; te mooi om in de zak van Max te doen, maar voor vijf euro verkopen op Marktplaats doet me dan ook zeer. Dit lijkt me een super goed alternatief om mooie merkkleding die nog prima een ronde mee kan, een nieuwe eigenaar te geven. En past natuurlijk perfect in het duurzaamheidsconcept.

De kleertjes die ik zelf uitkoos voor de twins is veelal van MarMAr. Echter, wat ik fijn vind aan de shop, is dat eigenlijk alle kleding met elkaar kan matchen. Super fijn om een goed setje voor mijn duo te kiezen. C is compleet fan van haar nieuwe MarMar Copenhagen Dorvia jurk, die zo mooi matcht met de wijnrode MarMar maillot. Voor J koos ik een combinatie van MarMar jeans met een toffe ‘golden Route’ sweater van Monkind. De schoenen zijn van Bristol en TAO x Reebok. De match is wat mij betreft helemaal geslaagd.

Ken jij EliRose Kids Boutique al? Neem gauw een kijkje op de website van EliRose en shop se!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op