Unboxing met Småkassen

Een nieuwe experience, daar jumpen de twins graag in. Småkassen is een te gek nieuw concept. Je ontvangt een box met prachtige kleding, handpicked bij jouw stijl en gebaseerd op jouw wensen voor je kind(-eren), De tofste scandi-merken van nu worden uitgekozen om te zorgen dat jouw unboxing experience niet alleen voor je kids een blij uitpakmoment wordt, maar ook voor jou! Hoe? Ik zal het je uitleggen.

Småkassen weet als geen ander hoe het is om als (groot) gezin ook nog eens tijd vrij te maken om te gaan shoppen. Ik word in ieder geval verre van blij als ik zaterdagmiddag de stad in moet met twee kleuters die geen zin hebben om kleding te passen. Dat dachten de bedenkers achter Småkassen (Mona en Mark) eveneens; met een gezin van vijf kinderen word je creatiever in oplossingen en die hadden ze: Småkassen ontstond! In enkele stappen klik jij jouw ideale kids wardrobe naar huis, en ontvang je het pakket alsof je een cadeautje voor kerst mag openen. Surprise surprise, niet alleen voor de kids; ook voor de ouders!

Zo werkt Småkassen :

1 Tell us about your kids

Om een juiste inschatting qua stijl en merken te maken, vul je kindprofielen in. De smaak, stijl en merken kun je uitkiezen, waardoor je weet dat je -wanneer je gaat unboxen- wel passende kledingstijlen ontvangt, die zo fijn combineren dat je enkel het maar aan hoeft te trekken.

2 We do the work for you 🛍

Dan begint het leuke werk; De kleding wordt uniek gekozen en uitgezocht voor jouw kindje. Je kunt pakketten kiezen op budget (wij kozen 2x de 199 euro pakketten, waarin een zo’n 5 kledingstukken zaten). Naast budget kan je ook kiezen welke kledingstukken en/of accessoires je er graag bij zou willen, en welke zeker niet. Geen drie dubbele winterjas, tenzij je dit natuurlijk graag wél wenst 😉

Tipje: voor twins of een matching wens, geef dit aan; dit hebben wij gedaan, waardoor we een super toffe mix and match konden maken van de kleding!

3 Be surprised 😍

Hooray! Het pakket is onderweg! Dit was ontzettend snel: binnen een dag (!) lagen er twee pakketjes klaar om uitgepakt te worden. Let the unboxing begin!

4 Keep what you love ❤️

De kleding is handpicked en volledig afgestemd op je wensen, maar het kan natuurlijk zijn dat de maat alsnog niet klopt, of het ondanks de voorkeursopgave toch niet de juiste smaak is. Kan gebeuren, het mag namelijk ook retour Hadden wij geen last van, gelukkig, want eerlijk; ik vind retourneren altijd best een gedoe. Gelukkig pasten de kleertjes precies, wat ik best knap vind, gezien ik mijn twins alweer vijf jaar om me heen heb en nog geregeld naast de juiste maat grijp! Mocht het retour maken, dan kost dit je niets, evenals de heenreis naar jou 🙂

5 Your next Småkassen 📦

Je kunt de volgende Småkassen inplannen wanneer jij dit wilt, en de voorkeuren worden automatisch opgeslagen, tenzij je van stijl natuurlijk overstapt, dan pas je deze aan in de profielen. Ik had gekozen voor de romantische en aardtonen en kleurrijk, dit is gelukt met de kleding die we ontvingen van MarMar Copenhagen, Monkind Berlin en Krutter, die ook nog eens super fijn met elkaar combineren. Ik maakte van de outfits een paar toffe shoots buiten, zie hier het resultaat:

Ben jij al klaar voor je Småkassen avontuur?

6. Pppsssttt.. SUPERHEROS, are you there?

I am! Want ik mag iets met jullie delen. Wél doorvertellen, in dit geval mag het: bestel je eerste bestelling bij Småkassen nu met 15% korting met de code: “barbara is amazing hurricane” . No kidding! Zo, mijn cape is afgevallen, tijd om die van jou aan te trekken en je unbox-adventure tegemoet te gaan. Good luck!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op