New blog

Klaar voor de kerstdagen? Ik wel, of in ieder geval; er aan toe. Ik heb mijn blog een beetje links laten liggen om alle zeilen thuis bij te zetten; wat is het toch pittig om alle ballen thuis in de lucht te houden, als parttime werkende moeder met blog ernaast, een druk sociaal leven, drie keer sport, een man die 50-60 uur per week van huis is. Je kent het vast wel. Die druk. Toch wilde ik mijn blog weer een nieuwe boost geven, en de komende tijd zul je dus weer meer blogs zien verschijnen. Want ik mis het!

Ik heb voor de komende week een toffe blog staan van Purpuz; deze planner hielp mij niet alleen 17 kilo (!) afvallen, maar ook meer orde en structuur in mijn leven aan te brengen. Ik ga hem nu voor de tweede jaar gebruiken en wil je meenemen hoe ik hiermee werk.

Ook heb ik nog een nieuwe toffe meidenkamer te showen, die je wellicht al voorbij heb zien komen op Instagram. Daarnaast heb ik in het nieuwe seizoen weer zin in boordevol nieuwe fashion die ik met jullie wil delen. Met hopelijk wat nieuwe energie van de feestdagen gaan we 2020 weer knallen op twINSTYLEblog.nl!

Wat is jullie manier om je batterij weer op te laden? Tips zijn welkom!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op