Gordijnen in de kinderkamer, via voordeelgordijnen.nl

In de kinderkamer is de afgelopen periode weer het één en ander veranderd. Bedje verplaatst, wat nieuwe kringloopvondsten én nieuwe gordijnen. De finishing touch om de kamer helemaal royal te maken.

Gordijnen die horen bij een prinses. Dat waren exact de woorden die C. gebruikte toen ze voor het eerst haar nieuwe gordijnen zag. De oude rolgordijnen hadden hun beste tijd gehad, dus ze mocht nieuwe gordijnen uitkiezen. Goede smaak en met hulp van mamma 😉 kwamen we tot de nieuwe gordijnen, die we ontvingen wij Voordeelgordijnen.

Voordeelgordijnen is een bedrijf dat is opgericht in 2012 en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van gordijnen op maat en gordijnstof.  Naast een webshop zijn er ook twee fysieke winkels: één op de Albert Cuypstraat in Amsterdam en een in Purmerend. De kracht van het bedrijf zit in het verkopen van exclusieve gordijnen voor een betaalbare prijs. De klanttevredenheid is hoog en wijst uit dat ze met meer dan 6000 reviews een 9.4 scoren. Daarnaast zijn ze wekelijks te zien bij het programma “Robs grote tuinverbouwing” op SBS6 waar de huizen worden aangekleed met gordijnen of jaloezieën van Voordeelgordijnen. Ik zal kort delen hoe easy het was om de gordijnen online te bestellen en ze binnen een aantal dagen op te kunnen hangen in C’s kamer.

Gordijnen online kopen is easy-peasy. Alles wat je nodig hebt is maten en een keuze kunnen maken tussen alle prachtige gordijnen die Voordeelgordijnen rijk is. Met de handige stofcalculator kan men zo laten uitzoeken hoeveel stof je nodig hebt, en hoef je alleen de afmetingen van het raam door te geven. Ook kan je de keuze maken welke opdeling je wilt. In ons geval kozen we voor 2/3 1/3 opdeling, omdat een deel weg valt achter de linnenkast.

Onze keuze was gevallen op Velvet gordijn Bella. Een prachtige lila-roze kleur, met een lichte, luxe zijdeglans. De gordijnen vallen onwijs mooi in de plooi en passen goed in C’s meisjeskamer. Luxueus en met een royal touch door de zilveren embrasses, maken de gordijnen helemaal af. En C? Die wil elke dag netjes de embrasses erop en eraf doen, net als een echte prinses. Ik zeg, missie prinsessenkamer geslaagd 🙂

Heb jij wel eens gordijnen online gekocht?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op