Woonkamer update; Plexiglas wandschilderij via Wanapix

Hoewel geregeld de kinderkamers aan de beurt zijn voor een update, heeft mijn woonkamer er in de afgelopen bijna zes jaar dat we in ons huis wonen, al een metamorfose of drie gehad. Ik ben niet iemand die eenmalig een grote verandering doet, en vervolgens de woonkamer exact laat zoals het is. Nope, not me. Kleine aanpassingen zoals toevoeging en weglaten van meubels, nieuwe planten, verplaatsen van meubels en/of decoratie; dagenlang kan ik hieraan spenderen. Zo ook met het verplaatsen van schilderijen, en -in dit geval- een prachtige toevoeging aan de kinderwand in de vorm van een Plexiglas wanddecoratie van Wanapix.

Toen ik de foto van J en C had gemaakt, wist ik dat ik met deze foto meer wilde. Het tegenlicht, de enorme bewondering in de ogen van C, J die er super mooi opstaat; dit is graag hoe ik mijn twin vast leg; nu niet alleen op foto, ook als wanddecoratie aan de muur in onze woonkamer. De plexiglas plaat van 50×70 is prachtig, stevig en van mooie kwaliteit. Wanapix laat zien dat de kwaliteit van foto’s bedrukken enorm hoog ligt, en de details zijn -ondanks de vergroting op groot canvas- nog steeds bewaard zijn gebleven. Ik was ook heel beneiuwd of de zon die het tegenlicht veroorzaakt niet zou veranderen in een bol, en -hoewel ik het op de foto krijgen lastig vond- kan ik concluderen dat het in werkelijkheid exact dezelfde vorm heeft als in de foto die ik ervan heb geschoten.

Wanapix is een webshop die pas sinds kort voet zet in Nederlands internetland, vandaar dat ik deze leuke samenwerking aan ben gegaan, zodat ik deze aan mijn volgers kan introduceren. Ik heb gekozen voor een gepersonaliseerd product, maar Wanapix heeft naast persoonlijke wanddecoratie op hout, plexiglas en canvas nog veel meer mogelijkheden in het bedrukken van cadeaus, van het bedrukken van mokken, t-shirts tot zelfs tapijten; een kijkje nemen waard, klik hier voor alle kunst!

En ik mag jullie een toffe aanbieding meegeven: Met de kortingscode ‘TWINSTYLE‘ krijg je tot 29 februari 50% korting op je foto op canvas; hoe tof is dat?!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op