Shoesme schoenen lente zomer 2020

In deze abnormale tijd is het fijn om weer toe aan iets ‘normaals’. In mijn geval is dat bloggen; een poos terug voor me alweer, en ik merk dat ik weer de behoefte heb om te delen. Ik denk dat dit ook de tijd is waarop we even gereset worden, en dat gebeurt bij mij ook. Dan vraag ik me af waar ik energie van krijg. Dat is periodes, periodes van heel veel sport, wisselen ze zich af met heel veel Netflix, en die weer met veel avondjes buiten zitten door het prachtige weer. Het weer vraagt ook om veel foto’s maken, en ik heb niet stil gezeten, dus wil graag weer wat meer delen op mijn blog dan enkel de foto’s die ik post op mijn Instagram.

Ik heb een paar nieuwe shoes die ik uit de nieuwste Shoesme collectie ontving, waar ik helemaal verliefd op ben geworden. En ja- daar is ie weer- de befaamde luipaardprint waarvan mijn dochter vrijwel elk kledingstuk van heeft gehad; van legging tot haarband, van jas tot onderbroek. Ik blijf het een heerlijk draagbaar printje vinden, die eigenlijk met ALLES te stijlen is. Zeker ook voor kinderen.

Dus viel ik als een blok voor C’s nieuwe panter sneakers uit de spring/summer collectie van Shoesme. To-die-for! Ik vind ze stoer, en tegelijkertijd kunnen ze ook super girly gemaakt worden door een kniekous of een maillotje met een rok of jurk (Want broeken, die wil mevrouw nog steeds niet aan). Eerlijk, met deze Bobo rok, Marmar maillot en Tiny Cottons badstof cherry trui vind ik het een waanzinnig toffe combinatie. Maar in de zomer kan deze natuurlijk prima zonder maillot gedragen worden en met een dun hemd of shirtje. De leest van dit schoentje is smal, en dat past perfect bij de lange, zeer slanke takjes van mijn dametje.

Voor J wilde ik een lekker stoer exemplaar, en een keer niet iets met geel. Zijn liefde voor geel is versmolten met die van mij, wat betekent dat praktisch zijn hele garderobe bestaat uit blauw en geel. Top, maar ik vind olijfkleurige items ook mooi bij zijn ogen en tint passen, dus die koop ik langzamerhand steeds wat meer in, na afgelopen seizoen een mooie licht olijfkleurig shirt van Little Hedonist te hebben gekocht. Suits him!

Dat was mijn plan dus ook voor sneakers. En ik vond ze; een toffe gymp in legergroene kleur met een sportieve witte streep, die het sneakertje lekker retro maakt. Ook dit is weer zo’n ‘past- bij-alles’ schoen. Heerlijk, want ik houd van een passende schoen bij de outfits, maar ben beperkt in het aantal schoenen wat er in een seizoen worden aangeschaft, gezien de snel groeiende voeten en dus snelle vervanging van schoenen, helaas. De leest van deze schoen is gemiddeld, waardoor J’s iets brede voetjes er prima inpassen.

De twins willen de schoentjes dagelijks aan, en dat snap ik wel; ze zien er super comfortabel uit, de premium kwaliteit van de schoentjes zie je van zowel de (leren) buitenkant, als je voelt aan het voetbed aan de (leren) binnenkant. De sneakers vallen op maat, de twins dragen maat 29, en hebben ook van de sneakers beiden maat 29. Twijfel je over een maat? Hier kun je vanuit Shoesme goede maatadvies krijgen.

Ondanks de gekke periode, genieten wij van het prachtige weer, en hopen we nog -zeker in onze verbouwde tuin, soon vast meer foto’s van voor op de blog- volop van de stoere sneakers!